Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Arina

Kauppakeskus Valkean kesäkatu suljetaan miehiltä

Oulun Valkean kesäkatu aiotaan sulkea naisille tarkoitetun tapahtuman ajaksi kokonaan miehiltä. Vaikka todennäköisesti kukaan mies ei varsinaisesti paikalle halua, on S-ryhmän toiminta vastenmielistä sekä lainvastaista.

Jo se, että S-ryhmä käsittelee julkista kaupungin katutilaa omana liiketilanaan ja perii vuokraa sen käytöstä, on tarpeeksi törkeää, mutta miesten estäminen määräajaksi kyseiseen tilaan ylittää hyvän maun rajat täydellisesti.

Kadonnutta osuuskauppa-aatetta etsimässä

Osuuskauppa Arinan vaalit järjestetään tänä keväänä maalis-huhtikuun vaihteessa. Vaaleissa valitaan kaupan edustajistoon kaikkiaan 65 jäsentä kuudelta alueelta ympäri Pohjois-Suomea. Vasemmistolaiset ovat mukana myös näissä vaaleissa, koska vaikuttaminen kannattaa kaikissa kanavissa. Keräämiltämme listoilta löytyy nelisenkymmentä ehdokasta kolmelta jäsenalueelta.

Arinan luovuttava Itämeren lohen myynnistä

Elämme vuoden hyytävintä aikaa, ja saamme vielä tovin odottaa avovesikauden kalastuksen alkua. Samaan aikaan tehdään kuitenkin jo merkittäviä päätöksiä tulevan kauden saaliskalojen kohtaloista. Nämä päätökset koskettavat erityisesti Itämeren arvostetuinta, kiistellyintä ja uhanalaisinta kalaamme - luonnonlohta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä