Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomenmaa

Johtopäätösten aika

Julkaisin torstaina täällä Puheenvuorossa avoimen kirjeen Katri Kulmunille koskien nettiblokkeja. Vastausta en saanut. Ilmeisesti vaalikampanjointi ja muut kiireet voittivat tärkeydessä pelaajien asian. Tärkeysjärjestys tuli selväksi ja nyt on johtopäätösten aika.

 

Väyrysestä ja Twitteristä

Tuskin oli Väyrynen ehtinyt julkaista intonsa kepun puheenjohtajaksi, niin Sipilälle tuli kiire pykätä Twitter-viesti. Siinä hän toivotti Väyrysen tervetulleeksi ja mainitsi ettei pelkää kilpailua puheenjohtajavaalissa. Tyhmä!

Juuri kun Kepussa haettiin keinoja, miten saada Väyrynen lopettamaan kiusantekonsa, niin Sipilä vetää maton puoluesihteerinsä alta

Paavo Väyrynen, kovan onnen lapsi

Veteraanipolitiikko, Keskustan kunniapuheenjohtaja, Kansalaispuolueen puheenjohtaja ja Kristillisdemokraattien listalla oleva kuntavaaliehdokas Paavo Väyrynen tiedottaa, että Keskustan äänenkannattaja Suomenmaa  ei toistaiseksi julkaise hänen kolumnejaan. Väyrysen mukaan Suomenmaan päätoimittaja Juha Määttä ei ole tähän ilmoittanut mitään perusteluja.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/paavo-vayrynen-suomenmaa-ei-...

Voi, voi! Maailma on Paavolle niin epäoikeudenmukainen! Kyllä nyt varmaan on puututtu Paavo Väyrysen sananvapauteen?

Mikä on oikein ja mikä väärin?

Matti Vanhanen kirjoitti jokin aika sitten " Puoluelehtiä tarvitaankin näemmä nykyään myös tähän oikean ja monipuolisen tiedon jakamiseen – muiden jakamien puut­teel­listen tietojen täyden­tä­mi­seen." (Suomenmaa

Väyrynen ajojahdin kohteena?

Paavo Väyrysen poliittinen ura on ollut täynnä häntä vastaan suunnattuja ajojahteja, jo 25 vuotta. On se vaan niin kovaa! Tällä kertaa näin vaalien jälkeen Väyrynen syyttää mediaa ja "Nato-haukkoja" ajojahdista itseään kohtaan. Väyrysen mukaan hänen toimiaan on vääristelty mediassa ja päätekijänä asiassa on ollut Keskustan pää-äänenkannattaja Suomenmaa.

Soteratkaisu vaalien yli. Tärkeintä on tulos, ei päivämäärä.

"Sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus on kaatumassa eduskunnassa. Se siirtyy uuden hallituksen pöydälle ja uudelle eduskunnalle.

Eduskunnan perustuslakivaliokunta valmistautuu antamaan huomenna aamupäivällä lausunnon, joka Suomenmaan tietojen mukaan pysäyttää sote-uudistuksen eduskuntakäsittelyn.

Valiokunnan puheenjohtajan Johannes Koskisen (sd.) mukaan tavoitteena on yksimielinen ja selkeä lausunto. Valiokunta järjestänee asiasta tiedotustilaisuuden puolen päivän maissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä