Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen hallitus 2015

Puoluekokouksen jälkimainingit.

Tuskin kukaan, lukuunottamatta istuvia ministereitä ja Soinin Blue Future hevosta, puoluetta ei kun ryhmä ei osannut kuvitellakkaan minkälaisen myllerryksen kohteeksi he vielä tulevat joutumaan. Perussuomalaisten puoluekokouksessa valittiin puheenjohtajiksemme demokraattisesti

Jussi Halla-aho, Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen sekä Juho Eerola.

Presidentti Sauli Niinistö älähti tuoreeltaan, että Perussuomalaisten luonne on muuttunut peruuttomasti, kun Jussi Halla-ahosta tuli puolueemme puheenjohtaja. Kokoomuksesta olimme saaneet kuulla jo

Hallitsematon, vai hallittu hallintarekisteri?

Suomen hallitus on möhlinyt hallintarekisterin kanssa, se olisi pitänyt jo Alexander Stubbin esityksestä antaa eduskunnalle päätettäväksi ja hyväksyä niine hyvineen. Nyt hallintarekisteriä ovat olleet kaatamassa kohta kaikki tahot Suomessa, mutta sitten se vain kunnallisvaalien jälkeen tulee kuin tuleekin hyväksytyksi.

Hallintarekisteriä eli tätä suurta uudistusta ovat jo vastustaneet ainakin verohallinto, poliisi, syyttäjä, vihreät, vasemmisto ja persut. Lehdistö on ottanut asiasta kaiken levikin lisäyksenä kiitollisina vastaan. 

Avoin kirje Juha Sipilälle ja Alexander Stubbille

Tilanne Suomessa on viime aikoina tulehtunut eikä loppua näy tällä hetkellä. Monet kunnioittamani henkilöt ovat sanoneet että Suomessa, ollaan tällä hetkellä henkisesti syvemmässä lamassa kuin koskaan. Jotkut ovat verranneet ilmapiiriä jopa jonkinlaiseen sotaan.

Hallitus on ajanut Suomen henkiseen lamaan yksipuolisilla toimillaan

Pitkittyvää taantumaa suurempi ongelma Suomelle on henkisen laman syvyys. Eduskuntavaalien jälkeen hallitus toistanut suomalaisille, että olemme epäonnistujien kansa. Meidän tulee luopua uskosta paremmasta huomisesta ja lähteä toistemme kimppuun erilaisilla leikkauspäätöksillä.

Sirpa voitti hallitusjahkailun

Suomen uusi hallitus istuu ja voi hyvin. Hallituspohjasta kisattiin ja tuloksia voidaan nyt sanoa. Paljon meni demareiden mukana metsään, ja RKP karsi myös muutamia. Itse laitoin vihreät härnyyksi ja härnyyksi jäivät.

 

Kisan voittajia ovat useammat, mutta kun piti tietää myös päivä jolloin hallitus nimitetään, niin voittajaksi seuloutui Sirpa Abdallah.

 

Onnea Sirpalle!

Toiseksi nousi tietämyksellään Kaija Kelhu hävisi Sirpalle kolme päivää, eli Sirpan ennustus uudeksi kolmen puolueen (Kesk, Ps ja Kok) oli 15. toukokuuta ja Kaijalla 12 viidettä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä