Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Sokeva

Demokraatin uutisointi RAY:n avustuksista

Uusi Suomi kertoi Raha-automaatiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajan SDP:n kansanedustaja Hanna Tainion olevan pahoillaan puolueensa Demokratti-lehden uutisoinnista koskien Näkövammaisten keskusliiton saamia avustuksia.

Demokraatti-lehden uutisessa mainittiin ministeri Laura Räty aloitteentekijäksi Näkövammaliiton avustuksen pienentämiseksi, vaikka aloitteen teki Tainion johtama RAY:n hallitus.

Myöhemmin myös SDP:n kansanedustaja Mikael Jungner katsoi, että Demokraatin  uutisoinnista pitäisi pyytää anteeksi.

Alla linkki Uuden Suomen uutiseen asiasta.

Onko Rädyn päätös Sokevan loppu?

Viime aikoina olemme saaneet lukea lehdistä, että Ministeri Laura Räty kertoi julkisuuteen 5.2.2015, että Sosiaali- ja terveysministeriö pienentää Sokevan avustuksia mitä he ovat saaneet RAY:ltä. Mielestäni tällainen käytäntö on kohtuutonta ja tässä ei kunnioiteta näkövammaisia yhtään. Jotenkin tuntuu että tässä maailmassa vaan ihmiset eivät ole samanarvoisia vaikka jokainen meistä on samalla viivalla näin ainakin pitäisi olla? Mutta tässä meidän Suomessa näkyy yhä selvemmin erot eri yhteiskuntaluokissa.

Demareiden lokakaivosta loiskuu

Demokraatti.fi julkaisu ammensi vaalisodan lokakaivosta kauhallisen ja heitti sen taktisesti kokoomusministeri Laura Rädyn silmille, syyttäen häntä sokeiden käsityötoiminnan alasajosta. Samainen Demokraatti.fi julkaisu ei sanallakaan mainitse että kyseistä päätöstä tuki kaikki puolueet, SDP mukaan lukien.

Heittämällä lokaa ilmaan demarileiri peittelee sitä tosiasiaa että he leikkaavat mielummin sokeilta kuin esimerkiksi puuttuvat ammattiyhdistysten jäsenmaksujen verovähennysoikeuteen.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä