Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Sekoilu

Skientologit sekoilevat Suomessakin

Postiini ilmestyi outoja mainoksia skientologien kustantamolta Suomessa. Helsingin Dianetiikka-keskuksen nimellä lähetetyissä mainoksissa myydään kirjoja, joiden mukaan yksi kirja on "kaikkien aikojen bestseller ihmismielestä" ja toinen paljastaa "mitkä ovat mahdollisuutesi". Kirjoittaja on tunnettu ihmisten manipuloija ja hyödyntäjä L. Ron Hubbard, skientologia liiketoiminnan ja dianetiikan edesmennyt perustaja. Nuo väittämät menevät vielä mainostekstin vapauden piikkiin. Mutta sitten höpinät alkavat lehtisten pienessä präntissä. Itseanalyysi on toisen kirjan ydin.

Sote Shoppailusta !

Sote kustannukset ja Hallituksen kiemurat ja Shoppailu asiassa !

Matkailun uusi keksintö - sateenkaarimatkat

Olen juuri käymässä Matka 2018- messuilla. Tarjonta on valtavaa. Joka kolkkaan maailmassa reissataan. Kiinnostuneita on nuoria ja vanhoja, köyhiä ja rikkaita, terveitä ja vammaisia, miehiä ja naisia, pullukoita ja kukkakeppejä. Matkat ovat tarkoitettu kaikille. Sitten yllättäen eteen ilmestyy iso Sateenkaariväen oma ständi. Heille ei riitä matkatarjonta, joka riittää kaikille muille. Pidän tätä hyvin outona. Pitääkö matkat tuotteistaa asiakkaiden seksuaalisen suuntautumisen mukaan?

Epätoivon vimma vai harkittu terrori-isku?

Siin naamakirjas  tosiaan menee pää sekaisin; tulee viestejä yhtaikaa joka puolellta ja korkentaan ehtii peukutta kun jo toinen hyppii pääl ja yht´aikaa pitäis monelle vastata ja jos kysy jotain niin peukutetaan vaan, eikä siitä sen viisammaksi tule. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä