Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta SOTU

Suomi, johon voit luottaa

Nyt äänestetään arvoista ja Suomen suunnasta. Ääni KD:lle on ääni arvoille, joihin voit luottaa.

Reilu kolmannes suomalaisista on jo äänestänyt, mutta vielä hyvin moni pohtii, ketä äänestäisi vai äänestäisikö ollenkaan. Juuri näiden ihmisten valinnat ratkaisevat pitkälti sen, millainen eduskunnan kokoonpanosta tulee.

Puolueena olemme rakentava vaihtoehto kestävällä arvopohjalla. Tässä kiteytetysti joitakin tärkeistä tavoitteistamme:

Kellot lyövät julkiselle rakentamiselle

Sisäilmayhdistyksen ja suurten kuntien tekemässä tuoreessa ilmanvaihtoa koskevassa suosituksessa esitetään, että ilmanvaihto kytkettäisiin päälle 2 t ennen rakennuksen käyttöajan alkamista ja pois päältä 1–2 t käyttöajan päättymisen jälkeen.

TULEVILLE KUNTAPÄÄTTÄJILLE

Olen usaan otteeseen saanut kuulla alan ammattilaisilta tulevan SOTE- uudistuksen sekavuudesta. Entisenä hoitoalan ihmisenä olen yrittänyt selvitellä asiaa, mutta monimutkaiselta tuntuu. Missään ei tunnuta tiedettävän missä mennään. Tunnen useita sairaanhoitajia jotka ovat olleet sijais- määräaikaissopimuksilla eri sairaaloissa, sekä vanhaikodeissa Turussa, jopa viisikin vuotta ja sitten lopputili kouraan. Tästä huolimatta kokoajan valitetaan henkilökunnan pulasta. Ei olla päästy valtiovallan päättämiin tavoitteisiin; yhtä hoitajaa kohden niin ja niin monta vanhusta-potilasta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä