Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Politiikot

Toivoa on, kiitos likapyykin pesijöille

Kiitos Ylen Jussi Eronen, ko peset ammattisi ja työsi likapyykkiä julkisesti. Vain puhkasemalla paisseet ja aukasemalla haavat meilä on paranemisen mahollisuus koko maailmassa. On nähtävä miten on ja annettava uuelle tillaisuus. Paisseitten päälle tullee vain epämääräsiä rupia.

Lähihoitajia on kans kielletty puhumasta vanhustyöhönsä, huomio siis työhönsä, liittyvistä asioista. Käsitän, ettei saa puhua asiakkaasta eikä siis henkilöstä, mutta työasioista pittää tehä julkisia, jossei net kohene kahenkeskisillä tai työpaikan sisäsillä keskusteluilla.

Jäteämpärin rooli ei kuulu kenellekään

Tämän päivän lehdessä (KS 11.12) Kouvolan Sanomien yhteiskunta-toimituksen toimittaja Janne Rönkkö kirjoittaa kuntavaaliehdokkaiden puutteesta raflaavasti: "Likasangon rooli kiinnostaa vain masokisteja." Rönkkö ottaa kantaa Kouvolan haastavaan tilanteeseen, mutta ehdokaspulaa on ympäri Suomen. Rönkön puheessa loan saamisesta niskaan on paljon totta. Poliitikot saattavat saada osakseen paljon kritiikkiä sekä arvostelua jo paikallispolitiikassa, valtakunnan politiikasta puhumattakaan.

Väärinymmärtämisen sietämätön keveys

Julkaisen poikkeuksellisesti Sanden blogista jatkon kirjoitukseen "Mitä Vittua sensuroitava". Useat kommentoijat eivät kyenneet katsomaan metsää puilta vaan takertuivat yhteen puuhun, vaikka se on vain osa metsää. Tekstissä on avattu asian ydintä hiukan eri näkökulmasta. Harras toiveeni on josko ihmiset alkaisivat vihdoinkin näkemään millanen moraalinen dilemma kätkeytyy sananvapauden tai vaikka kokoontumisoikeuden  rajoittamiseen. Tällaisten asioiden miettiminen hallitustasolla kertoo syvästä rappiotilasta missä Suomi parhaillaan kelluu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä