Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Novichok

Julia Skripal haluaa palata kotiin


Jo useasti maailman kuolettavimpaan myrkkyyn altistunut Julia Skribal haluaisi palata kotiinsa Venäjälle, mutta Britannia ei halua häntä laskea kotimaahansa. Skripal ja hänen tyttärensä on siirretty suojaan salaiseen paikkaan. Lieneekö vieläkin pelko, että hermomyrkky voisi tappaa myös lähellä tai jopa kosketuksissa olevia muita ihmisiä? 

Sergei Skribalin kissa ei kuollut

On se vaan erikoista.

Pitkään on tietysti kansantaruissa kerrottu, että kissalla on 9 henkeä. Totta! Tämän lisäksi on satoja muitakin taruja sekä uskomuksia olemassa ihan vuosi satojen takaa, mutta lähinnä kärpässienen syömisestä.

Silti on pakko ihmetellä, että mikäli maailman tappavin ja kemikaalisesti edistyksellisin sotilaskäyttöön suunniteltu ja valmistettu hermomyrkky ei kykenekkään tappamaan kohdettaan, vaikka sitä on ollut useissa kohteissa kohdehenkilöille ohjattuna, niin mitä ihmettä? Ei mitään! Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää!

Novichok- tappava hermomyrkky

Tappava hermo­myrkky saatettiin sumuttaa sisään kodin etuovesta, otsikoi luotettava media. Samaiset luotettavat mediat ovat aijemmin uutisoineet myös myrkyn olleen peräisin matkalaukusta, auton ilmastoinnissa ja ties mistä. Yhtä pitävästi luotettavat lähteet ovat osoittaneen teon takana olevan Venäjä, Moskova sekä Putin. 

Packalen voi olla oikeassa?

Tom Packalen'lla saattaa kokeeneena rikostutkijana olla oikeassa Venäjän syyttömyydestä Sergei ja Julia Skripalin murhayritykseen  http://tompackalen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252960-kokematon-sipila-panikoi-venalaisten-syyttely-on-ennenaikaista ja olen itsekin epävarma Venäjän syyllisyydestä, vaikka seuraavassa kerron murheellista tarinaa Venäjän ja sen edeltäjän Ne

Todellisuus on pelkkää James Bondia nykyään

Cambridge Analytica -keitto kuohuu sellaisella lämmöllä, että sitä voi verrata vain johonkin James Bond-leffojen SPECTRE-järjestöön.

Hermomyrkky – Novichok, mikä, kuka ja mistä?

Tähän mennessä voimakkain vastakkainasettelu [1, uhanluonti ja median puolelta hyökkäävin West trolling manipulaatio [2 – Venäjä, Kreml ja itse presidentinvaaleihin valmistautuva presidentti Vladimir Putin ovat ”syylliset” [3 ja äärimmäisen todennäköiset – pientä ristiriitaisuutta syyttelyssä; erityisesti luuloissa, uskomuksissa, toteamuksissa ja ajatuksissa … entä itse hermomyrkky Novichok? [4.

 

Lainattu toisaalta:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä