Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Nettiadressi

Allekirjoita adressi vesankalaisten lasten turvallisen koulutien puolesta!

Jyväskylässä Vesankajärventien viereen suunnitellulla murskaamolla olisi merkittäviä haittoja Vesangan alueen asukkaille, vierailijoille ja ympäristölle. Murskaamon aiheuttamien ympäristöhaittojen lisäksi sinne tapahtuva raskasliikenne (ma-pe klo 6-22) vaarantaisi Vesangan päiväkoti-koulun noin 200 oppilaan koulutien turvallisuuden ja aiheuttaisi veronmaksajille merkittäviä lisäkustannuksia ylimääräisten koulukyytien järjestämisestä sekä Vesankajärventien korjaamisesta. Tie on hyvin kapea ja ELY-keskus ei ole luvannut tien parantamista.

Suomen Ulkoministeriön pyydettävä anteeksi Israelilta

Suomen Ulkoministeriön pyydettävä anteeksi Israelilta!

Suomen Ulkoministeriön on lopetettava boikottikampanjan rahoitus ja
pyydettäväanteeksi toimintaansa Israelia vastaan!

http://www.adressit.com/suomen_ulkoministerion_pyydettava_anteeksi_israelilta 
Allekirjoita adressi!

SOS! AJANKOHTAINEN! SOS!

Pegida-liikkeen vastustus kasvaa Saksassa

Saksassa islamvastaista Pegida-liikettä vastustatavasta nettiadressista on Saksassa syntynyt hitti. Hannoverilainen yksityishenkilö Karl Lambert kutsui jouluaattona ihmisiä kannattamaan "kirjavaa Saksaa ja vastustamaan Pegidaa" allekirjoittamalla adressin.  Maanantaiaamuun mennessä allekirjoituksia oli kertynyt jo yli 200.000.

Lambert toi allekirjoituskutsussaan julki, että "nyt on aika tunnustaa, että olemme yksi kansa, riippumatta siitä missä ovat juuremme, mikä on  ihomme väri tai mikä uskontomme". Tämä pätee hänen mukaansa edelleenkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä