Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuuttokriittiset

Kolmas balladi Kari Peitsamosta

Suomen eniten levytyksiä tehnyt laulaja ja pitkän linjan omintakeinen taiteilija Kari Peitsamo on ollut Hämeenlinnan Ämyrockin vakiokasvo 40 vuoden ajan. Nyt tämä pitkä yhteistyö on kuitenkin saanut kylmän lopun. Syyksi festivaali on ilmoittanut täysin ideologiset syyt, eli Peitsamon viimeaikaiset maahanmuuttokriittiset ja monikulttuurisuutta vastustavat ulostulot. Peitsamo twiittasi muun muassa, että Christchurchin moskeijaiskut ovat suora seuraus pakotetusta monikulttuurillisuudesta ja että ainoa ratkaisu on “rajat kiinni”. Asiahan on juurikin näin.

Ääripää, jota ei ollut

Saksasta kantautuu juuri nyt huolestuttavia uutisia poliittisesta väkivallasta. Maahanmuuttoa kohtaan kriittisen AfD-puolueen kansanedustaja Frank Magnitz hakattiin maanantaina sairaalakuntoon. Myös puolueen toimitiloja kohtaan on tehty hyökkäyksiä. Hyökkäyksistä on syytetty antifasistista Antifa-liikettä, jonka toimia pidetään esimerkiksi Yhdysvalloissa maan sisäisenä terrorismina. Meillä Antifa on listattu Suojelupoliisin toimesta yhdeksi turvallisuutta uhkaavaksi ryhmittymäksi. Suomessa militantit antifasistit ovat järjestäytyneet nimellä Varisverkosto.

Liberaalien myötävirtaan lipumisesta...

Ilmeisesti tapahtumaköyhyys on ahdistanut ; SOO:laisiin meno on nyt kivaa kun SVL kiellettiin. SOO -marssit on ollut iltakävelyjä kun maahanmuuttajien uhreja ei pidäkään pelastaa koko ajan. Suomi-Neidot eivät ole pulassa taharrush gamae -leikeissä ollenkaan ennustellussa tasossa. Niitä odotettiin mutta ei saatu ja nyt on tylsää. Tylsyyden voi aistia ainakin siinä, että ilmoilla on ollut merkkejä ns.

Rajakkien ja maahanmuuttokriittisten vaatimusten lopputulos jos hallitus eroaisi

Niin sanotut “rajakit” ja muut maahanmuuttokriittiset ovat esittäneet Turun puukotusten johdosta vaatimuksia, joissa hallituksen tai ainakin joidenkin sen jäsenten tulisi erota. Näin ikäänkuin realisoitaisiin se vastuu, joka hallituksella (heidän mielestään) on tapahtumien kulkuun.

Tehtäköön selväksi, että en hyväksy Turun puukotuksia, enkä pidä maamme nykytilannetta parhaana mahdollisena turvallisuuden kannalta. Samoin totean, että myös maahanmuuttokriittisten leiristä on tullut hyviä näkökantoja ja pointteja esille eri keskusteluissa.

Maahanmuuttokriittiset VS MVlehti

Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun kuvaasi käytettäisiin raiskaajan tilalla? Miltä sinusta tuntuisi, jos sinua syyttä leimattaisiin terroristiksi, rikolliseksi tai lasten hyväksikäyttäjäksi? Miltä sinusta työssäkäyvältä tuntuisi, jos sinua sanottaisiin sossupummiksi ja laiskaksi ihmiseksi? Miltä sinusta tuntuisi, että sinua kuvailtaisiin apinaksi tai joksikin muuksi eläimeksi ulkonäkösi perusteella? Miltä sinusta tuntuisi, jos lapsistasi ja vaimostasi leviteltäisiin valheita ja rakkaittesi kuvia käytettäisiin ilman lupaa internettiin?

Persujen persut.

Maahanmuuttokritiikkinsä, homojen ja lesbojen ihmisarvon väheksymisellä ja mitätöimisellä huomiota herättänyt -  sekä useita rikollisia ryhmässään pitelevä Suomen Perussuomalaiset kohahduttaa jälleen. Nyt Timo "Timppa" Soinin suulla.

Tämä on jo sinänsä poikkeuksellista, että Timo "Timppa" Soini ei ole aikaisemmin lähtenyt omasta rivistöstään kovin mielellään hevostelemaan mihinkään suuntaan - mutta nyt! Nyt puhaltavat uudet tuulet. Timo on päättänyt heittää bensaa liekkeihin ja ottaa jälleen kerran  homot, lesbot jne. tähtäimeensä.

Avoin kirje maahanmuuttokriittisille kansanedustajille

Maamme tilanne on ollut koko tämän olemassa olevan vaalikautenne aikana erittäin vakava koskien hallitsematonta maahanmuuttoa ja tilanne näyttää muuttuvan pahemmaksi koko aika. Tilannetta pahentaa vaikea taloustilanne maassamme ja koko Euroopassa. Kansalaisten etuja joudutaan pakosta leikkaamaan rajusti ja samaan aikaan hallitsematon maahanmuutto syö rajusti maan varoja ja kansalaisten turvallisuutta. Hallitsematon maahanmuutto on synnyttänyt valtavasti siihen liittyvää bisnestä, jonka valtio kustantaa.

Poks, puhkaiskaa kuplanne!

Kohu näköjään voi nousta mistä vain, kunhan sillä saa pönkitettyä omaa agendaansa. Parin päivän sisällä sosiaalinen  media on pillastunut niin leijonakorusta kuin Selänteen twiitistä.  Kun itse en koe olevani kumpaakaan ääripäätä maahanmuutokeskustelussa, en voi tajuta mistä tässä raivotaan.

Selänne esitti mielestäni ihan aiheellisen huolen poliisinkin myöntämistä lisääntyneistä raiskauksista. Se on pienen turvapaikanhakijaryhmän tuoma ongelma, mutta ei sitä todellakaan vähätellä voi, niin rankasta rikoksesta on kyse.

Me suvakit ja negatiivinen myönteisyys

Jottei kenellekään jää epäselväksi, kerron heti alkajaisiksi, että olen pesunkestävä suvakki. Hommaforumilla ovat minut suvakiksi luokitelleet. Asian varmemmaksi vakuudeksi totean, että pidän Olli Immosen ajatuksia ja puheita erittäin tuomittavina.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä