Veikko Huuska

Kaikki blogit puheenaiheesta Arto Rinne

Sammakko Rinteen suusta

Herätys suomalaiset!!!! Eilisiltaisessa puheenjohtajatentissä paljastui jälleen kerran karmealla tavalla se, miten SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on totaalisesti maata kiertävällä ulkoradalla. Hänen suustaan tuli jälleen kerran sellainen sammakko, että auta armias meitä, ettei tuosta pökkelöstä tulisi meidän seuraavaa pääministeriä! Se eilisiltainen sammakko jäi aivan liian vähälle huomiolle. Kysymys oli paperittomista kielteisen turvapäätöksen saaneesta turvapaikanhakijasta, jotka ovat jääneet tänne Suomeen. Toimittaja kysyi Rinteeltä, mikä olisi Rinteen ratkaisu, mitä näille n.

Väinö Linnan Tuntematon sotilas ilmestyi uutena käännöksenä Venäjällä

Venäjällä julkaistiin Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan uusi käännös

Väinö Linnan Tuntematon sotilas on ilmestynyt Venäjällä uutena, tehokkaampana käännöksenä.  Teoksen julkistamistilaisuus oli eilen 20.12.2017.

Hienosti kansalliskirjailijamme, akateemikko Väinö Linnan syntymän 97:nen syntymäpäivän kunniaksi! 

Stalinin terrorissa surmattujen muistaminen luupin alle Venäjällä

Stalinin terrorissa surmattujen muistaminen luupin alle Venäjällä

Vainouhrien muistopäivän tilaisuus Krasny Borissa 30.10.2017

*

Venäjän valtiollisen politiikan painotukset näkyvät arjessa ja juhlassa.  Yleisesti tunnettu pyrkimys palauttaa Neuvostoliiton aikana hankittu asema maailmanvaltana ja siihen liittyvä lujan ”ohjatun demokratian” ulottaminen läpi yhteiskunnan on johtanut vapaan kansalaistoiminnan rajoituksiin ja painostuksiin, joissa on erotettavissa jopa pelottelun elementtejä. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä