Veikko Huuska

Aarnio-tutkimuksiin keskittynyt HS:n tähtitoimittaja siirtyy Suojelupoliisiin

Tämä tuntuu fiktiolta:

Helsingin Sanomien rikos- ja oikeustoimittaja Minna Passi siirtyy Suojelupoliisiin. Hän aloittaa uuden työn joulukuun puolivälissä.

Passi on tullut tunnetuksi erityisesti huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnion tapauksen uutisoinnista, jota hän on tehnyt HS:ssä yhdessä Susanna Reinbothin kanssa.

Parivaljakko on saanut työstään useita palkintoja. Aiheen tiimoilta on myös dramatisoitu Nelosella pyörivä tv-sarja Keisari Aarnio.

Passi siirtyy Supon viestintätiimiin viestinnän asiantuntijaksi. Uudet tehtävät liittyvät erityisesti ulkoiseen viestintään.

Näin kertoo MTV3/Jarkkko Sipilä.  http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/aarnio-uutisoinnista-tunnettu-hesarin-t%c3%a4htitoimittaja-minna-passi-siirtyy-suojelupoliisiin/ar-BBPJNe6?ocid=ientp

*

Tuskin Sipilä itsekään olisi osannut romaaniinsa kirjoittaa tällaista juonta?

Jarkko Sipilä muistetaan Maikkarin Rikospaika-ohjelmasta, viimeksi eilen illalla.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Hoitaa aivan varmasti työnsä kiitettävästi myös uudessa haasteessaan.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Jos on työskennellyt rikostoimittajana, voi hyvinkin siirtyä poliisiorganisaation viestintätehtäviin. Myös uudessa työssä yhdistyvät rikollisuus ja media, joten ihmekös tuo?

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

Niinpä. Tunnen Passin, pärjää varmasti.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Jarkko Sipilä tunnetaan myös Aarnion luottotoimittajana.

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

Toimittajan tehtävä on luoda kontakteja, verkostoja, kuunnella, ymmärtää, vetää johtopäätöksiä, kirjoittaa tekstiä. Toimittaja, jolla ei ole lähteitä tai pohjatietoja tai ennakointeja, ei vo olla järin etevä toimittaja. Tämä pätee moneen, mutta ei vähiten rikostoimittajaan.

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

Kuinka luinkaan eilen eräästä naistenlehdestä parin vuoden takaa, että kun paljastui linkki Aarnion ja Vilhusen välillä, paine tutkivan kriminaalijournalismin duoa kohtaan kohosi, turvallisuuspuolen ohjeistuksen mukaisesti he hakeutuivat matalan profiilin merkeissä hotellimajoitukseen. - Myöhemmin ilmeni että Vilhunen oli samassa hotellissa "maan alla".

Harri Happari

Nythän Passi sitten joutunee rekisteröimään tietolähteensä? Toivottavasti kukaan ei joudu hengenvaaraan, niin kuin on käynyt esim. Vilhuselle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset