Veikko Huuska

Onneksi olkoon päätoimittaja Markku Huusko

Markku, onneksi olkoon!
Läheskään kaikesta en ole samaa mieltä, mutta ei siinä mitään mieltä olisikaan.
Ainakin olet ollut eittämättä uskollinen omalle linjallesi ja omille näkemyksillesi.
Joten onneksi olkoon!
Terveisin,
Huuska

PS.:

Verkkouutiset:
"Uuden Suomen päätoimittaja palkittiin uraauurtavasta työstä verkkojournalismin parissa.

Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko on saanut Kansalliskustannuksen journalistipalkinnon.

”Uusi Suomi on kehittynyt vuosien varrella yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi, ja erityisesti sen keskustelufoorumi on toiminut edelläkävijänä. Päätoimittajan uutisnälkä ja myönteinen johtamistapa ovat taanneet sen, ettei Uudesta Suomesta tullut päiväperho vaan pysyvä osa suomalaista mediaa”, Kansalliskustannus perustelee.

Markku Huusko on toiminut Uuden Suomen päätoimittajana koko sen olemassaoloajan. Uusi Suomi perustettiin vuonna 2007 Huuskon ja edesmenneen Niklas Herlinin johdolla.

– Arvostan sitä, että Kansalliskustannus huomioi riippumattomassa Uudessa Suomessa tehdyn pitkäjänteisen journalistisen työn. Sitä työtä tekee pieni, mutta sitäkin innostuneempi toimitus nyttemmin osana Alma Talentin mediaperhettä."


Lue koko juttu:
Linkki: https://www.verkkouutiset.fi/kansalliskustannuksen...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

"– Omistan tämän palkinnon edesmenneelle hyvälle ystävälleni Niklas Herlinille, jonka kanssa Uuden Suomen 2007 perustimme. Hän teki lehden herättämisen henkiin verkossa ja sen kehittämisen Suomen johtavaksi yhteiskunnallisen keskustelun areenaksi mahdolliseksi, Huusko sanoo."

Tällä kohtaa jopa meikäläinen herkistyy..
Muistaen. Kunnioittaen.

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen

Onneksi olkoon Markku Huusko. Toivoisin, että olisit enemmän journalisti ja vähemmän oman mielipiteesi tyrkyttäjä.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Tämä on kerrassaan loistavaa. Palstan olemassaolon pystyy mahdollistamaan vain henkilö, jolla on riittävästi rahaa tuohon tarkoitukseen. Ja palstan päätoimittajaksi hän palkkaa hyvän ystävänsä, jolle sittemmin myönnetään journalistipalkinto palstan toimittamisesta.

Entä me, jotka luomme sisällön tänne? Me saamme illuusion siitä, että mielipiteen ilmaisuillamme olisi jotain vaikutusta maailmaan.

Jään odottamaan, valuuko noista palkinnoista ja kehuista minkä verran meille ruohonjuuritason työntekijöille eli blogisteille.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Pohjois-Korean kehumisella ei saa edes illuusiota syttymään, mutta kyllä järkevillä mielipiteillä saa jotkut ainakin miettimään niitä muitakin vaihtoehtoja. Eipä nykyään juuri keskustelupalstoja ole mitä viitsii lukea, siitä pointsit US:lle.

Käyttäjän teppoovaskainen kuva
Teppo Ovaskainen

No, en tiedä palkinnoista tai niiden antajista, mutta toimitus ainakin tietää blogien ja niitä kirjoittavien bloggaajien arvon. Se on meille korvaamaton. Kiitos siis kaikille mainioille bloggaajillemme ja keskustelijoille toimituksen puolesta!

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

Voi, minulle ainakin tämä US-blogi on antanut paljon. Se on mahdollistanut kirjoittaa näkyvälle alustalle, saada palautetta, nähdä monenlaisia mielipiteitä, itseäni hurjasti pätevämpien suoraan ammattitasoa olevien aivan top-tyyppien kirjoituksia ja kommentteja. Tämä on jo paljon. Elämä olisi kerrassaan paljon kuivempaa ja ankeampaa ilman US-blogia.
Ehkä olen suorastaan sosiaalistunut tähän maailmaan. Hip!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

"Ehkä olen suorastaan sosiaalistunut tähän maailmaan. Hip!"

On niin hienostuneen hilpeästi sanottu, että täytyy antaa sanallinenkin peukutus!

Käyttäjän 98765sp kuva
Simo Perttula

Olin ja olen täman lehden US mukana alusta alkaen. Jopa napin painalluksesta alkaen, jota nappia painoi Markku Huusko. Olin myös mukana vanhojen valokuvien museossa lukijoiden ja kirjoittajien tilaisuudessa Helsingissä. Onnittelen sinua Markku huomionosoituksesta jonka täysin ansaitsit! (ONNITTELUT myös NIKLAKSELLE) Hän ja Markku onnistuitte) Uskon, että Jo edesmennyt iloitsee myös tuolla jossakin!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset