Trumpin voiton etukäteen tiennyt Michael Moore ennustaa: Trump luopuu

Trumpin voiton etukäteen tiennyt Michael Moore ennustaa: Trump luopuu

*

Palaan vanhaan asiaan, joka on tuore.

Muistatko, kuka – yhtenä harvoista varteenotettavista – ennusti jo keväällä, että D.J. Trump tulee etenemään republikaanisen puolueen presidenttiehdokkaaksi?  Muistatko, miten sama tyyppi, ennusti jo kesällä, että marraskuun presidentinvaalit tulee voittamaan D.J. Trump? Tämä etevä ennakoija oli monitoimimies Michael Moore, mies, jonka peukalo on Amerikan pulssilla.

Nyt tämä samainen mies, Michael Moore, ennustaa, että presidentiksi valittu D.J. Trump ei astu presidentin virkaan puoliltapäivin paikallista aikaa 20.1.2017. 

Kannattaisiko uskoa?

*

Mr. Moore kirjoitti hyvissä ajoin ennen presidentinvaaleja (heinäkuun lopulla 2016):

Viisi syytä miksi Trum tulee voittamaan; http://michaelmoore.com/trumpwillwin/

5 Rasons Why Trump Will Win?

”Ystävät, olen pahoillani kun minulla on tuotavanani huonoja uutisia; minä jo kerroin teille suoraan viime kesänä, että Donald Trumpista tulee republikaanien presidenttiehdokas.  Ja nyt minulla on vieläkin kauheampi, masentavampi uutinen sinulle: Donald J. Trump tulee voittamaan marraskuun vaalit.  Tämä on kurjaa, tämä miten tietämättömästä, vaarallisesta pellehermannista ja – sekä osa- että kokoaikasosiopaatista tulee seuraava presidentti.  Presidentti Trump.  Mene ja sano nuo sanat, koska sinun on toistettava niitä seuraavien neljän vuoden aikana: ”presidentti Trump”.

Koskaan en elämäni aikana ole toivonut niin hartaasti olevani väärässä kuin nyt.  Näen mitä teet parhaillaan.  Ravistat päätäsi rajusti: ”Ei, Mike, tuo mitä kerrot, ei voi tapahtua.  Ei koskaan!”.

*

Vaikeus nähdä epämieluisaa tosiasiaa

Moore kehotti tuolloin lukijoitaan ”poistumaan kuplastaan” ja lopettamaan olemassa olevien tosiasioiden kieltäminen ja – kohtaamaan todellisuus.  Se, minkä tiedät syvällä sisimmässäsi, on hyvin todellinen.  Tosiasioita yritetään välttää rauhoittelemalla omaa mieltä tosiasioilla, faktoilla, ja logiikalla.  Se ”on aivojen tapa yrittää suojella sinua traumoilta”, Moore väitti. 

”Me haluamme – ja meidän täytyy – toivoa parasta, koska elämä on paskainen show ja se on ihan kyllin rankka juttu kohdattavaksi tilipäivästä toiseen.  Me emme yksinkertaisesti pysty käsittelemään määräänsä enempää huonoja uutisia.  Joten me menemme henkisesti takalukkoon, neliraajatorjuntaan, kun jotain kurjaa tapahtuu, todella tapahtuu.”

*

”Se, mikä tapahtuu, ei ole onnettomuus.  Se vain tapahtuu.  Jos uskot, että Hillary Clinton tulee lyömään (marraskuussa) Trumpin tosiasioiden, älykkyyden ja logiikan voimalla, silloin ilmeisesti olet missannut viimeisen vuoden ajalta kaikki 56 esivaalia ja valmistavaa vaalikokousta, joissa 16 Republikaanisen puolueen esivaaliehdokasta yritti tätä ja pyrkivät sullomaan Trumpin vessanpyttyyn, mutta yksikään heistä ei pystynyt pysäyttämään hänen vaalirekkaansa.  Ja nyt, näistä asetelmista katsoen, näyttää aivan siltä, että mies on pitelemätön myös marraskuussa”, sanoi Moore.

*

Motivaatio

Ei ole epäilystäkään siitä, että jos ihmiset voisivat äänestää kotisohviltaan, heidän X-boxeillaan ja PlayStationeillaan, Hillary voittaisi maanvyörymällä.

Mutta kun näin ei ole, kyse on siitä, ketkä viitsivät lähetä kodeistaan ja mennä jonottamaan päästäkseen äänestämään.  Ja jos asut ns. huonoilla asuntoalueilla, siellä missä on paljon mustia ja hispanioja (latinoja) lähistöllä, sitä pitempiä jonot ovat, vaaleissa äänestämisen vaikeuttamiseksi kun näyttää tehdyn melkein kaikki.  Niinpä useimmissa vaaleissa on ollut vaikea saada edes 50 %:n äänestysvilkkautta.  Ja siinä piilee ongelma marraskuussa – kuka on eniten motivoitunut, mitkä seikat inspiroivat äänestäjiä niin paljon, että he jopa äänestävät? 

Tiedät vastauksen tähän kysymykseen.

Kellä ehdokkaalla on eniten yltiöpäisiä kannattajia?  Kenen ehdokkaan kreisit fanit (crazed fans) tulevat oleman liikkeellä vaalipäivänä jo 5.oo epp, potkimaan perseeseen potentiaalisia äänestäjiä aina hamaan siihen hetkeen, jolloin viimeinenkin äänestyspaikka suljetaan, varmistamassa sen että jokainen Tom, Dick, Harry (ja Bob ja Joe ja Billy Bob ja Billy Joe ja Billy Bob Joe) ovat vetäisseet sen punaisen viivansa?

Oikein.  Tässä se vaara piilee.  Äläkä huijaa itseäsi – ihmisiä ei potki persuuksille Hillaryn miljoonien TV-mainokset, tai hänen tosiasiapohjaiset puheensa paneeleissa tai Libertaarien sivuraiteille ohjaamat äänet…

*

Michael Mooren 5 syytä miksi Trump voittaa (nämä MM esitti loppukesällä):

1 Keskilännen matematiikka tai Tervetuloa meidän Ruostevyöhykkeen Brexitiin!  Uskon että Trump aikoo keskittää huomionsa neljään demokraattisvetoiseen ruostevyöhykkeen (taantuvien teollisuusalueiden) valtioihin pohjoisten suurten järvien alueella: Michigan, Ohio, Pennsylvania ja Wisconsin.  Nämä neljä ovat perinteisesti Demokraattien valtioita – mutta jokainen niistä on valinnut republikaanisen kuvernöörin vuodesta 2010 lähtien (vain Pennsylvania on nyt vihdoin valinnut demokraatin).  Michiganin esivaaleissa enemmistö michiganilaisista äänesti republikaaneja (1,32 miljoonaa) kun demokraatit saivat vain 1,19 miljoonaa.  Trump johtaa Hillaryä viimeisimpien gallupien mukaan Pennsylvaniassa ja on päässyt tasoihin hänen kanssaan Ohiossa.  Tasoihin?  Miten tämä näin voi mennä – kaiken sen jälkeen, mitä Trump on sanonut ja tehnyt. 

Okei, ehkäpä se johtuu siitä, että Trump on kertonut (aivan tosiasioiden mukaisesti), että Clintonin tukema NAFTA (Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus) on edistänyt ylemmän Keskilännen valtioiden teollisuuden alasajoa ja tuhoa.  Trump tulee moukaroimaan Clintonia tästä seikasta, sekä tämän tuesta TTP-sopimukselle ja muista kauppapoliittisista kannanotoista, jotka ovat totisesti kurittaneet kansaa näissä neljässä osavaltiossa.  Kun Trump seisoi Michiganin esivaalien aikaan Ford Motor –tehtaan varjossa, hän uhkasi yhtiötä, että jos se toteuttaa suunnitelmansa sulkea tehtaan ja muuttaa sen Meksikoon, hän tulee iskemään 35 %:n sakkoveron joka ikiselle Meksikosta tuotavalle autolle. 

Se se oli hunajata, hunajata, oikein makeaa musiikkia Michiganin työläisten korville, ja kun hän heitti, että hän uhkaa Applea toimilla, jotka pakottavat sen lopettamaan iPhonen valmistuksen Kiinassa ja valmistamaan niitä jatkossa jälleen Amerikassa, hyvin värisivät sydämet lähes pysähtyen, ja Trump käveli pois suuren voiton saaneena, voiton, joka olisi mennyt naapurista olevalle kuvernööri John Kasich´ille. 

Green Bay – Pittsburg – on kuin keskellä Englantia – rikki, masentunut, lyöty.  Savupiipputeollisuus piiputtaa, ruoho peittää ennen niin kukoistavat teollisuuslaitokset.  Keskiluokan alasajo.  vihainen, katkeroitunut työläis- ja työttömienarmeija, joiden asema on valunut alemmas ja alemmas sitten Reaganin aikojen, demokraatit hylännyt väki, jolle ei enää mene läpi puhe hyvästä linjasta, joka todellisuudessa pitkälti on Goldman Sachsin lobbarina ja kumppanina toimijuutta.  Se mikä tapahtui kesäkuussa Britanniassa, tapahtuu nyt Yhdysvalloissa.  Elmer Gantry näyttää aivan Boris Johnsonilta ja sanoo mitä vain paskaa hän ikinä voikaan laukoa vakuuttaakseen massat siitä, että tämä on niiden ikioma mahdollisuus! Kiinni ne kaikki, kaikki, jotka haaksirikkosivat heidän amerikkalaisen unelmansa!  Ja nyt The Outsider (Mr. Ulkopuolinen) Donald Trump, on saapunut ja puhdistaa talon!  Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä hänen kanssaan!  Sinun ei edes tarvits pitää hänestä.  Hän on sinun henkilökohtainen Molotovin Coctailisi, jonka heität suoraan keskelle paskiaisia, jotka tekivät tämän sinulle!  LÄHETÄ VIESTI!  TRUMP on se viesti!

Ja mitä tulee matematiikkaan.  Vuonna 2012 Mitt Romney hävisi 64 valitsijamiesääntä.  Laske Michiganin, Ohion, Pennsylvanian ja Wisconsinin valitsijamiesten äänet.  Ne tekevät 64 ääntä.  Se on kaikki, mitä Trump tarvitsee voittaakseen, on juuri tämä, ja sen lisäksi pitää Idaho ja Georgia (jotka eivät koskaan äänestä Hillarya), ja niin hän tarvitsee vain näiden neljän Ruostevyöhykkeen valtioiden äänet.  Hän ei tarvitse Floridaa.  Hän ei tarvitse Coloradio eikä Virginiaa.  Vain Michigan, Ohio, Pennsylvania ja Wisconsin.  Ja tämä riittää voittoon.  Näin tulee tapahtumaan marraskuussa.

*

2 Viimeinen Seisova Vihainen Valkoinen Mies.  Meidän miesvaltamme.  240 vuoden ajanjakso Yhdysvalloissa on päättymässä.  Nainen on aikeissa ottaa maan haltuunsa!  Miten se tapahtuu?  Paha on meidän katsella.  On varoitusmerkkejä, mutta emme välittäneet niistä.  Nixon, sukupuolensa petturi, joka määräämällä IX Oikeusden, säännön, jonka mukaan tytöillä koulussa pitää olla yhtäläinen mahdollisuus urheilla kuin pojilla.  Sitten ne antoivat heidän lentää kaupallisia suihkukoneita.  Ennen kuin edes ymmärsimme mistä oli kyse, Beyonce ryntäsi kentälle tämän vuoden Super Bowlissa (meidän peli!).  Armeijassa häärii mustia naisia, nyrkit pystyssä, julistaen että miehinen ylivalta lopetetaan.  Voi ihmiskuntaa!

Tämä on pieni kurkistus uhanalaisen Valkoisen Miehen munaskuihin.  On tunne, että valta on livahtanut heidän käsistään, on tunne, että tapa tehdä asioita ei enää ole kuin ennen.  Tämä hirviö, ”FemiNazi”, asia josta Trump sanoo, ”vuotaa nesteitä molemmista päistä”, on vallannut meidät – ja nyt, sen jälkeen kun on pitänyt sietää 8 vuotta mustaa miestä kertomassa meille, mitä tehdä, meidän pitäisi vain istua ja ottaa vastaan uudet 8 vuotta naisen pomotusta, naisvaltikkaa.  Sen jälkeen tulee varmaankin kahdeksan vuoden homot Valkoiseen taloon!  Sitten transsukupuoliset!  Voit nähdä, mihin tämä on menossa.  Siihen mennessä eläimille on myönnetty ihmisoikeudet ja vitun hamsteri aiotaan panna johtamaan maata.  Tämän on loputtava!

3. Hillary-ongelma.  Voimmeko puhua rehellisesti, vain keskenämme?  Ennen kuin aloitan, anna minun kertoa, itseasiassa minä pidän Hillarysta – paljon – ja uskon, että hän on saanut rapaa niskaansa, mitä hän ei ansaitse.  Mutta hän äänesti Irakin sodan puolesta, mikä sai minut lupaamaan, että en koskaan äänestä häntä.  Tähän mennessä en ole rikkonut tuota lupausta.  Yksinkertaistetusti sanoen, estääkseni proto-fasistia tulemasta ylipäälliköksemme, voin pettää tuon lupaukseni.  Paha kyllä en usko että Clinton pystyisi millään tapaa pitämästä meitä poissa sotilasoperaatioista.  Hän on haukka, oikealla paljon Obamasta.  Mutta Trumpin psykopaatin sormi tulee olemaan Napilla, ja se on siinä.  Tehty mikä tehty.  Totta puhuen: Suurin ongelma tässä ei ole Trump – se on Hillary.  Hän on erittäin epäsuosittu – lähes 70 % kaikista äänestäjistä katsoo, että hän on epäluotettava ja epärehellinen.  Hän edustaa vanhaa poliittista tyyliä, hän ei oikeasti usko mihinkään muuhun kuin siihen, millä hän saisi sinut valitsemaan hänet.  Siksi hän taistelee homojen vihkioikeuksia vastaan ja seuraavana hetkenä hän puolustaa niitä.  Nuoret naiset ovat hänen kiivaimpia arvostelijoitaan, mikä haavoittaa häntä niiden uhrausten ja taistelujen suhteen mitä Hillary on uransa aikana tehnyt, ja mitä hänen sukupolvensa naisten on pitänyt kestää sen vuoksi, ettei nuorempien sukupolvien naisten koskaan tarvitsisi Barbara Bushin tapaan olla vain hiljaa ja mennä paistamaan keksejä.  Mutta lapset eivät pidä hänestä, eikä kulu päivääkään, etteivät tuhannet todistaisi tavallaan, miksi he eivät mistään hinnasta äänestä häntä.  Yksikään demokraatti tai itsenäisesti ajatteleva ihminen ei ryntää vaalipäivänä 8.11. innoissaan ylös ja ryntää vaalipaikalle ainoana ajatuksenaan äänestää Hillarya, kuten he tekivät Obaman ollessa ehdolla.  Tai kun Bernie oli ehdolla esivaaleissa.  Innostusta ei vain ole ilmassa.  Ja koska näissä vaaleissa on tulossa esiin vain yksi asia – sellainen joka vetää ihmiset ulos kodeistaan ja saa heidät äänestämään – Trump on juuri nyt vetonaula.

4. Masentuneet Bernie Sandersin äänestäjät.  Lopeta kiukuttelu aiheesta äänestävätkö Bernie Sandersin kannattajat Clintonia – vai eivätkö.  Kyselyt osoittavat jo, että suurempi enemmistö Sandersin äänestäjistä äänestävät Hillarya tänä vuonna, kuin mitä Hillaryn äänestäjistä 2008 äänesti lopulta Obamaa.  Tämä ei ole ongelma.  Se että keskimääräinen Bernien kannattaja hilaa itsensä uurnille vaalipäivänä antaakseen äänensä Clintonille, on pienempi huoli, kuin se, että mitä tekevät ”masentuneet äänestäjät” – tarkoitan äänestäjiä, jotka eivät tuo mukanaan viittä muuta äänestäjää.  Näitä tällaisia äänestäjiä kutsutaan ”masentuneiksi äänestäjiksi”.  Hän ei tee vapaaehtoistyötä 10 h per kuukaudessa, kuten aiemmissa vaaleissa.  Hän ei koskaan puhu innostuneesti siitä, miten ja miksi hän äänestää Hillarya. 

Hän on masentunut äänestäjä.  Koska se on näin.   On monia, jotka eivät äänestä Trumpia, mutta jos äänestävät, antavat äänensä jollekin kolmannelle, vaikkakin monet jäävät kotiin.  Hillary Clinton joutuu tekemään jotain eritysitä antaakseen heille syyn tukea häntä – ja pokaamaan vielä penseitä äänestäjiä mukaansa uurnille, niitä valkoisia miehiä.  Hän mietti pitkään valita varapresidenttiehdokas-aisaparikseen jonkin vetävän nuoremman naisen, mutta hän päätyi valkoiseen vanhaan mieheen.  Ottaa parikseen nainen – se olisi ollut jännittävä idea.  Mutta jossain vaiheessa Hillary säikähti, ja päätti pelata varman päältä.  tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten hän tappaa nuorten äänen.

5. Jesse Ventura efekti.  Lopuksi, koskaan ei kannata aliarvioida äänestäjien kykyä olla ilkikurinen tai aliarvioida sitä, miten monet miljoonat saattavat olla kaappi-anarkisteja, ainakin silloin, kun he vaalikopissa vetävät verhon kiinni takanaan ja ovat yksin äänestyslooshissa.  Se on yksi harvoista yhteiskunnassa jäljellä olevista paikoista, jossa ei ole turvakameroita, eikä kuuntelulaitteita, ei puolisoa, ei lapsia, ei pomoa, ei poliisia, siellä ei ole edes mitään vitun aikarajaa.  Voit käyttää miten pitkästi aikaa, ihan kuin sinä tarvitset, ja kukaan ei voi määräillä sinua.  Sinä voit painaa Nappia ja voit äänestää ihan puoluelinjan mukaisesti, sinä voit kirjoittaa listaan Mikki Hiiri tai Aku Ankka.  Siellä ei ole sääntöjä.  Ja tämän vuoksi, ja koska niin monet ovat muotopuolta, särkynyttä poliittista järjestelmää vastaan, miljoonat menevät äänestämään Trumpia, eivät siksi että pitäisivät hänestä, eivät siksi että tykkäisivät hänen kiihkoilustaan ja egoilustaan, vaan juuri siksi koska he voivat tehdä sen.  Vain siksi, että se ravistelee omenakoria, ja tekee isän ja äidin hulluiksi.  Se on sitä samaa, mitä koit silloin kun seisoit Niagaran putousten partaalla ja katsoit miten vedet menivät, samoin tänä hetkenä sinua haluttaa kokea se, kuten niin monia, olla hetki se joka vetelee lankoja ja lämäyttää lautaan Trumpin, vain siksi että näkisi miltä se näyttää ja tuntuu.  Muistatteko, miten 1990-luvulla Minnesotan kansalaiset äänestivät showpainijan heidän kuvernöörikseen?  He eivät tehneet sitä siksi, että olisivat tyhmiä tai ajattelisivat, että Jesse Ventura oli jonkinasteinen valtiomies tai poliittinen älykkö.  He tekivät niin koska he saattoivat tehdä niin.  Minnesota on yksi fiksuimmista osavaltioista koko maassa.  SE on myös täynnä ihmisiä, joilla on mustan huumorin taju – ja äänestämällä Jesse Venturaa oli heidän tapansa tehdä käytännön pila sairaalle poliittiselle systeemille.  Tämä sama on nyt tapahtumassa jälleen, nyt Trumpin suhteen.  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesse_Ventura

*

Palatakseni alkuun.  Tällä viikolla Republikaanien konventissa (esivaalikokouksessa) muuan mies pysäytti minut ja sanoi: ”Mike.  Meidän täytyy äänestää Trumpia.  Meidän TÄYTYY RAVISTELLA asioita!”

Siinä se on!  Tämä oli kylliksi hänelle.  ”Ravistella asioita”.  Presidentti Trump tulee tekemään juuri sitä …

*

Eilen

Eilen (ke 7.12.2016) tämä mies, Michael Moore, ilmoitti ennusteenaan, että Trump ei tule astumaan presidentin virkaan perjantaina 20. tammikuuta 2017. 

“Michael Moore makes a new Trump prediction: He may quit 'before he even takes office' “

”Michael Mooren uusin  Trump ennustus: Hän voi lopettaa "ennen kuin edes astuu virkaan"

Lähde: http://www.aol.com/article/news/2016/12/08/michael-moore-makes-a-new-trump-prediction-he-may-quit-before/21623492/?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_1335823&ncid=txtlnkusaolp00001361

”Sen jälkeen kun oli oikein ennustanut, (jo kesällä) että  Donald Trump voittaisi presidentinvaalit, Michael Moore teki uuden ennusteen jonka mukaan Trump ei astu virkaansa.  Tämän ennusteen Moore ilmaisi keskustellessaan Seth Meyersin kanssa (Late Night with Seth Mayers).

Oscar-palkittu ohjaaja teki aaltoja, kun hän ennusti, että Trump voittaisi ehdokkuuden heinäkuussa ja nyt hän sanoo, ettei hän tunne pienintäkään ilo oikeassa olemisestaan.

"En koskaan halunnut olla väärässä," Moore kertoi Seth Meyers keskiviikon "Late Night." –showssa. "Muistan, kun kerroin ennusteestani kesällä tässä showssa, yleisö voihki, "No, no,  no" koska se ei näyttänyt mahdolliselta. Hän oli paljon edellä galluppeja, hän voittaa keskusteluihin, se on suuri Diili. Ja hän on hullu."  https://www.youtube.com/user/LateNightSeth

Moore, joka jopa nimesi oikein valtiot, jotka voittamalla ratkasivat pelin Trumpille, vitsaili, että ihmiset pyytävät nyt häntä kertomaan voittoisat lottonumerot.

Johon Meyers vastasi, "Se on kuin tietäisit kaikki lottonumerot mutta $ 6 miljoonaan sijasta potkut.."

Vähää ennen kuin haastattelu päättyi, Moore kertoi että hänellä on uusi Trump ennustus, ja valmistautui kuulemaan vaikerrusta.

Ja Michael Moore laukaisi pienimuotoisen pommin:

"Hän /Trump) ei ole presidentti 20. tammikuuta 2017", Moore sanoi.

" Oletteko samaa mieltä siitä, riippumatta siitä, kummalle puolelle poliittinen aidan olet, tämä on ollut hulluin vaalivuoden?

Mikään, mitä joku on ennustanut ei ole tapahtunut. Päinvastainen on tapahtunut. Onko siis mahdollista, että näiden (virkaansastumispäivää edeltävien) seuraavan kuuden viikon aikana saattaisi tapahtua, jotain hullua, jotain emme odota? "

"Hän voi päättää, että hän vain haluaa lopettaa ennen kuin hän edes astuu virkaan.

Jokainen yleisön joukossa tajuaa, että ei ole mahdollista.

Mutta kaikki tässä yleisössä ovat jossain vaiheessa elämäänsä ensimmäisenä päivänä työssä ollessaan tajunneet, että he olivat väärässä työssä. "

*

Jos kuka tahansa muu olisi sanonut noin, en olisi korvaani lotkauttanut.

Mutta kun niin sanoo mies, joka parhaiten ja analyyttisesti, on etukäteen (heinäkuussa 2016) kertonut, miten marraskuun 2016 presidentin vaaleissa käy, niin … panee miettimään.

Onko Michael Moore tällä(kin) kertaa oikeassa?

*

veikkohuuska
Ikaalinen

historianharrastaja,
tanakasti ajassa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu