Veikko Huuska

Elävä metalli – uusi kallis ihmetuote

 

Elävä metalli – uusi kallis ihmetuote

Kaverit Amerikoissa ovat jo hyvän aikaa kohkanneet tuotteesta nimeltä ”Elävä metalli”.  Olen tietysti suhtautunut juttuun asiaankuuluvalla varautuneisuudella, mutta kun ei tämä tästä tunnu laantuvan, niin kai tähän on jollain tapaa puututtava..

*

Mitä maksaa?

Pitää ikään kuin siteerata Juho-Pekka Rantalaa ja kysyä: Mitä maksaa?

Siispä:

Mitä maksaa sormustimillinen kultaa?

Se maksaa yli 1.300 $.

Mitä maksaa sormustimillinen platinaa? (platinium)

Se maksaa yli 1.400 $.

Mitä maksaa sormustimillinen timantteja?

Se maksaa yli 11.500 $.

Mutta mitä maksaa sormustimillinen Elävää metallia? (Living Metal)

Se kuulkaa maksaa nykykurssiin myytynä 141.748 $.

*

Mitä on Living Metal?

Elävä metalli on metallinen aine, joka näyttää kasvavan ja paranevan ikään kuin se olisi osa elävää organismia.

http://www.stockgumshoe.com/2014/08/microblog-living-metal-tease/

 

http://www.mnn.com/green-tech/research-innovations/stories/scientist-creates-lifelike-cells-out-of-metal

http://www.escapistmagazine.com/news/view/113148-UK-Scientist-Inches-Closer-To-Living-Metal

*

Noiden jo muutaman vuoden takaisten linkkien ohi aika on jo kiitänyt.

Nyt väitetään, että University of Liverpool, London´s Institute of Neurology, and the Alzheimer´s Institute in the U.S. muodostama 15 tiedemiestä käsittävä paneeli  on työkollektiivina analysoinut kehitettyä Elävää metallia.

Virallinen johtopäätös on, että sillä voidaan ”torjua ja mahdollisesti ehkäistä Alzheimerin aiheuttamaa dementiaa”.

Tämä on vasta alkua.

Tuo samanaikaisesti sekä biologisia että metallisia ominaisuuksia sisältävä Elävä metalli, kutsukaamme sitä sillä nimellä, löytyy pienenä eränä eräillä Kalifornian rannikon saarilla (The Channel Islands).  Sen niukkuus ja toisaalta sen omaamat monipuoliset potentiaalit tekevät siitä arvokkaan.

*

Elävällä metallilla tehdyt kliiniset kokeet – niitä on tähän mennessä tehty 124 kpl – etenevät nopeasti.

Kokeita suoritetaan paikoissa nimeltä Penn, Baylor, Loyola University, UCLA, sekä monissa kärkipään terveydenhuoltoalan tutkimuskeskuksissa.

Tuloksia saadaan kohdakkoin.

Homman päällä olevat ilmoittavat, että Living Metal voi kirjaimellisesti ohjelmoida ihmisen immuunijärjestelmän kutakuinkin uusiksi.

Se voi tehdä täysin immuuniksi – täysin torjuntakykyiseksi – eräitä kaikkein vaarallisimmiksi luokiteltuja taudinaiheuttajia vastaan.

*

Näiden tietojen ei pitäisi oikeastaan olla mikään yllätys, vaikkakin Living Metalin myynti tähän mennessä on ollut vain vaivaiset 2,630.000 $.

Mutta käänne on edessä, niin nämä vakuuttavat.  Silmää räpäyttämättä väitetään, että kaikki huomionarvoiset suuret lääkekonglomeraatit kilpailevat nyt hankkiakseen sitä käyttöönsä niin paljon kuin vain saavat.

Sellaiset kuin Bayer, Pfizer, GlaxoSmithkline ja puoli tusinaa muita..

Juuri nyt niiden maksama hankintahinta on tuo 141.748 $ sormustimillisesta Living Metal.

Hinnanmuodostuksen takana on se, että FDA* on näyttänyt vihreää valoa Living Metal –hoidoille, jotka voivat ratkaista sukupolvemme lääketieteen suurimpiin kuuluvia haasteita.  Voivat..

[*] FDA eli  Food and Drug Administration (FDA) on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto, jonka vastuulla on säädöksien laatiminen Yhdysvaltain markkinoille. FDA:n säädöksien piiriin kuuluvat ruoka, ravintolisät, lääkkeet, eläinlääkkeet, verta sisältävät tuotteet, lääkintälaitteet, säteilevät laitteet ja kosmetiikka.

FDA suorittaa tarkastuksia myös Yhdysvaltain ulkopuolella, jos kyseessä on tehdas, joka valmistaa Yhdysvaltain markkinoilla myytäviä tuotteita. FDA tekee tarkistuksia esimerkiksi suomalaisissa lääketehtaissa, jotka valmistavat lääkkeitä Yhdysvaltain markkinoille.

 http://fi.wikipedia.org/wiki/FDA

*

Immuunijärjestelmän ihmeitä

Kun immuunijärjestelmämme toimii moitteettomasti, voimme kohdata melkein minkälaisia tahansa viruksia, bakteereita tai toksiineja (myrkkyjä).

Mutta tähän sisältyy yksi suuri ongelma.

Immuunijärjestelmä ei kykene havaitsemaan niitä vaikuttavia muutoksia tai ongelmia, jotka käynnistyvät meidän omissa elimissämme.

Kysymys siitä, missä tarkkaan ottaen Alzheimer – tuo aikamme tauti – alkaa, on avoin; missä se alkaa ja tuottaa geneettisiä mutaatioita aivoissamme.   Niiden seurauksena aivoissamme kehittyy ainetta, jota kutsutaan amyloidi-beeta –plakiksi.  Ab-plakki on aminohappoa, joka sitoo muistireseptoreita.  Kun sitä kerääntyy aivojen hippokampukseen, se tukkii muistipiirejä..

Immuunijärjestelmän mutatoituneet solut tuottavat Ab-plakkia, joka näyttää täysin normaalilta.  Tosin sanoen; immuunijärjestelmä ei pysty ilmaisemaan, mitkä solut pitävät sinut ja aivosi elossa, ja mitkä tuottavat sinulle ja aivoihisi Alzheimerin.

Juuri tähän on Living Metalin tarkoitus iskeä

Sen tieteellinen nimi on Megathura crenulata hemocynanin.  Lyhennettynä MCh.

http://en.wikipedia.org/wiki/Megathura_crenulata

http://www.sigmaaldrich.com/catalog/product/sigma/h7017?lang=fi&region=FI

*

MCh on erittäin harvinainen eräänlainen proteiini, jolla siis on sekä biologisia että metallisia ominaisuuksia.  Toisin sanoen se on toisaalta kalvomainen (verisolujen tapaan) ja osaksi metalli.  Niiden yhdistelmä muodostaa ainutlaatuisen potentiaalin.

*

Menemättä tässä yhteydessä tämän pidemmälle tai syvemmälle tähän problematiikkaan – tai sanokaamme potentiaaliseen menestystuotteseen, jäänemme odottamaan jatkotutkimuksia ja –tuloksia.

*

Lähde:

Michael A. Robinsonin aihepiiriä käsittelevä ja esittelevä laaja artikkeli.  Mr. Robinson on Director of Venture Capital and Technology Investing, Money Morning.  “Living Metal Sells for $ 141.748”, published some days ago.

http://www.stockgumshoe.com/reviews/radical-technology-profits/liquid-metal-tiny-company-has-monopoly-141478-for-a-thimbleful/  

 

http://pumpregister.com/135-moneymorning/1557-wow-living-metal-could-make-you-immune-to-alzheimer-s

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Veikko Penttinen

Minä en usko, että ns. nykyaikainen lääketiede tulee koskaan tekemään ns. suurta läpimurtolääkettä, jos tekee, se ei silloin enää ole nykylääketiedettä vaan se on jo kehittynyt ikään kuin uudeksi tieteenlajiksi.

Nykylääketiede on kuin kärpäslätkän tekijä, joka kyllä kehittää lätkiä joka lähtöön, mutta ei kehitä ihmisiä tai ötököitä niin etteivät ne kohtaa haitallisella tavalla toisiaan.

Hannu Tanskanen

Tästä tulee mieleen nuo "punainen elohopea" ja tjaah, mikäs se toinen olikin, joita hajonneesta neukkulasta tarjottiin huikeaan hintaan, jopa 200 miljoonaa euroa kilolta. Nähtävästi oli tarkoitus vihjata, että kysymyksessä oli plutonium tai uraani 235, joille tuo hinta pimeillä markkinoilla olisikin ollut asiaankuuluva.

Mutta, kysymyksessä oli puhdas huijaus, johon kerrotaan erään suomalaisen firmankin narahtaneen ja sijoittaneen peräti satoja miljoonia. En tiedä, onko totta, mutta minulle sen kertoi Helsingin Sanomien luottotoimittajani. Kun tavaraa minullekin tarjottiin, kysyin sitä tarjonneelta venäläiseltä, miksi hän on tällaisessa humpuukissa mukana, mies oli entinen Novosibirskin huippuyliopiston tutkija (kertomansa kukaan, asiaa teki uskottavaksi se, että hänet esitteli todistetusti oikea tutkija, jonka laitoksella kutsuttuna vierailin). Miekkonen meni vähän vaikeaksi, hymyili sitten koko teräksisellä hammasrivistöllään ja sanoi "Totta toinen puoli". Taisi olla se kaksi sataa milliä ;-)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Fantastinen uutinen tai kuten Katainen sanoisi ihan fantsua. Pitänee alkaa säästää ja pian sekä paljon, jotta voin sitten saada hoidon ja välttyä ties miltä ikävyydeltä.

JK Tarkistin kuitenkin, että ei ole 1.4. uutinen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset